Εμπρησμό “βλέπει” ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη φωτιά κοντά στο hotspot

«Αποκλείεται να ξεκίνησε από μόνη της η πυρκαγιά διότι είναι βρεγμένα τα πάντα. Μετράμε ώρες, ευχόμαστε όλα να είναι ήρεμα και έως ότου εκτελεστούν τα αυτονόητα, να φύγει ο πληθυσμός από το νησί και να αστυνομευτεί το 24ωρο των κατοίκων καλύτερα για να έχουμε ασφάλεια πλέον. Υπάρχει σοβαρό θέμα ασφάλειας», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε κοντά στο hotspot.

Αναφερόμενος στις εικόνες που καταγράφηκαν την Τρίτη στο Βαθύ, ο κ. Στάντζος είπε: «Φυσικά η εικόνα δεν ήταν καλή, ήταν η κατάληξη του βίντεο γιατί προηγήθηκαν άσχημες σκηνές, οι οποίες δεν προκλήθηκαν από εμάς. Ήταν συντεταγμένη μία ομάδα η οποία δύο φορές κατέλαβε την κεντρική πλατεία, έφυγαν τα παιδιά φοβισμένα. Έσπασαν πέντε αυτοκίνητα… Το βίντεο δείχνει την ήρεμη σχετικά κατάληξη, πριν υπήρχαν διάφορα και περισσότερο με μέλη ΜΚΟ αμφιβόλου προέλευσης, οι οποίες έκαναν διάφορα, απευθείας προκλήσεις έως και χλευασμούς στο πρόσωπό μου. Φυσικά ήταν ατυχέστατη η έκφραση, δεν τιμά ούτε το πρόσωπό μου. Μια μεγάλη συγγνώμη από τους κατοίκους του νησιού μου και από τον εαυτό μου. Αλλά η αγανάκτηση είναι μεγάλη».

«Μία καλύτερη αστυνόμευση πλέον δεν είναι επαρκής διότι το πλήθος είναι μεγάλο. Ούτε το νοσοκομείο έχει ενισχυθεί ούτε αποσυμφόρηση υπάρχει», τόνισε ο κ. Στάντζος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ