Τραγική κατάληξη για τη λεχώνα που έπαθε ανακοπή μετά τον τοκετό

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 29χρονη, η οποία υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά την καισαρική έπειτα από χορήγηση αντιβίωσης στην οποία ήταν αλλεργική.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η καρδιά της 29 χρονης δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες αφότου έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Την είδηση του θανάτου της 29χρονης επιβεβαίωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Εν τω μεταξύ, όπως δήλωσε ο πεθερός της 29χρονης στο τοπικό site «Ντελάλης» πρόκειται για ένα τεράστιο ιατρικό λάθος των γιατρών της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κατερίνης, καθώς ήταν σαφώς και ξεκάθαρα σημειωμένο πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση.

Υπενθυμίζεται ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης βρίσκεται σε εξέλιξη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση την οποία διέταξε ο υφυπουργό Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Ο κ. Κοντοζαμάνης έδωσε εντολή στον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν.

Πηγή Πληροφοριών: olympiobima.gr/ voria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ