Τζιχαντιστής του ISIS κρατείται στις φυλακές Δομοκού – ΒΙΝΤΕΟ

Πρωταγωνιστής σε βίντεο με τις φρικαλεότητες του ISIS υπήρξε ένας 26χρονος Σύρος ο οποίος κρατείται σε ελληνικές φυλακές. Ο άνδρας εντοπίστηκε στην Κω με τον γιο του και συνελήφθη.

«Από την πρώτη στιγμή έχει μία συγκεκριμένη τοποθέτηση όσον αφορά τη δική του συμμετοχή στο βίντεο, η οποία είναι δευτερολέπτων σε ένα βίντεο 11 λεπτών», λέει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας.

«Βρέθηκε στην Κω, βρέθηκε στην Αμυγδαλέζα και τώρα βρίσκεται στον Δομοκό. Η δική μου συμμετοχή είναι στα πλαίσια ενός ανθρώπου ο οποίος αποκηρύσσει αυτήν την παλαιότερη πολύ μικρή συμμετοχή.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο 26χρονος Τζιχαντιστής λέει ότι «το Ισλαμικό Κράτος πήρε εντολή από το Θεό και τον Μοχάμεντ να πολεμήσει τους άπιστους».

Στην κατάθεσή του ο 26χρονος υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο βίντεο πράγματι ήμουν ιμάμης και με διέταξαν απλώς να ανακοινώσω στον κόσμο τι αποφάσισε το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο δεν ξέρω από ποιους αποτελείται. Μου φέρνουν στο τζαμί οι φρουροί και ανακοινώνω την απόφαση για το θέμα.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ