«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία στον Χολαργό

Νέο βίντεο- ντοκουμέντο από το κλειστό κύκλωμα του πρακτορείου στοιχημάτων που είχαν ληστέψει τα δυο άτομα που κατηγορούνται για τρομοκρατία και για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», ήρθε στη δημοσιότητα.

Ο τραυματίας από την εκπυρσοκρότηση του Καλάσνικοφ παραμένει καταζητούμενος.Μια δεύτερη κάμερα μέσα στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην οδό 17ης Νοεμβρίου στον Χολαργό, καταγραφεί τον έναν από τους δυο ληστές να βρίσκει τελικά χρήματα και να φεύγει. Ένα χαρτονόμισμα του πέφτει στο πάτωμα αλλά δεν το αντιλαμβάνεται. Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το bloko.gr, ακούγεται κι ο ήχος από τις επικοινωνίες του κέντρου της Αστυνομίας.

Οι δυο ληστές μπορούσαν να ακούν αν περιπολικό ή μοτοσικλέτα της αστυνομίας πλησίαζε στο πρακτορείο, κάτι που επιβεβαιώθηκε κι από τα ευρήματα στη γιάφκα του Χολαργού. Ήταν η αρχή του τέλους για την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική αυτοάμυνα». Δευτερόλεπτα αργότερα το καλάσνικοφ εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε στο πόδι τον 46χρονο, ο οποίος αναζητείται. Για την Αντιτρομοκρατική θεωρείται υπ αριθμόν ένα καταζητούμενος με ιδιαίτερες επαφές με μεγάλο κομμάτι του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όμως ο 46χρονος είναι σοβαρά τραυματισμένος, καθώς η σφαίρα από το καλάσνικοφ τον βρήκε στο πόδι από πολύ κοντινή απόσταση.

Δείτε το βίντεο από το Star

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ