Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Μέχρι πριν λίγους μήνες ήμασταν στο Πολυτεχνείο και καιγόμασταν

«Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσυλο στα ΑΕΙ» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Πάκος δήλωσε: «Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμασταν στο μηδέν και πήγαμε στο 100, δυστυχώς ή ευτυχώς ήμασταν στο μηδέν, στατικοί, ήμασταν στο Πολυτεχνείο και καιγόμασταν» , εξηγώντας τις όποιες δυσλειτουργίες μπορεί να υπάρχουν στον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ στην παρούσα φάση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων κατήγγειλε βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών. «Ξέρετε πόσες μηνύσεις έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, ιδιαιτέρα τα χρόνια των μνημονίων; Ξέρετε πόσοι βουλευτές πήγαιναν μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των αστυνομικών; Είχαν στήσει βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών» ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις διαμαρτυρίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ 25 που είχαν πάει στην ΑΣΟΕΕ ο Δημοσθένης Πάκος σχολίασε ότι «δεν μου προκαλεί η εικόνα πρώην υπουργών και βουλευτών, δεν μου προκάλεσε καμία εντύπωση, τα έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια, ορισμένοι υποστηρίζουν θλιβερές μειοψηφίες».

«Κάνει επιχείρηση η ΕΛΑΣ επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, βρίσκει ορμητήρια με υλικά που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και να τραυματίσουν ανθρώπους και δεν μιλάει κανείς» δήλωσε.

Ο κ. Πάκος εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι μπορούν να βρεθούν και αλλά ανάλογα ευρήματα στους χώρους των πανεπιστημίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ