Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της εν διαστάσει συζύγου του 38χρονου που έδειρε δασκάλα στα Χανιά – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μαρτυρία της εν διαστάσει συζύγου του 38χρονου για το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε σχολείο των Χανίων όπου ο 38χρονος βιαιοπράγησε σε βάρος δασκάλας του σχολείου η οποία αρνήθηκε να του παραδώσει το παιδί του καθώς υπάρχει δικαστική απόφαση που του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα σε σχέση με το παιδί.

«Αγρίεψε απότομα, τόσο πολύ που δεν προλάβαμε ούτε καν να αντιδράσουμε. Ήμασταν οι περισσότερες γυναίκες με μικρά παιδιά και δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Την έδειρε πολύ άγρια. Την χτυπούσε στο πρόσωπο, στη μύτη, στα μάτια, στο κεφάλι. Μετά την έπιασε από τα μαλλιά και την έσερνε για κάποια μέτρα. Την έριξε κάτω. Αυτή φώναζε, ούρλιαζε, ζητούσε βοήθεια και αυτός συνέχιζε να την χτυπάει με τα χέρια του και με τα πόδια του. Δεν τον σταματάει κανένας νόμος», ανέφερε χαρακτηριστικά η εν διαστάσει σύζυγος του 38χρονου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Μαζί σου», η γυναίκα περιέγραψε τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια της τα τελευταία 2,5 χρόνια, που το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση αλλά και για τον πολύ σκληρό ξυλοδαρμό της άτυχης δασκάλας, που έγινε μπροστά σε αθώα παιδικά μάτια.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, «έχω μαρτυρήσει Δεν έχω φυσιολογική ζωή ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου. Συνεχώς παραβιάζει τα ασφαλιστικά μέτρα. Έχει χτυπήσει και έχει βρίσει πολλούς ανθρώπους. Έχει απειλήσει τους γείτονες».

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι παρά τις μηνύσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα, ο άνθρωπος αυτός είναι ελεύθερος και το ίδιο βράδυ, πηγαίνει και πάλι στο σπίτι της και ενοχλεί την ίδια και τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ