Μπακογιάννης: Ανακουφίστηκα που δεν θα δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα – Δεν θα ξανακάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας – ΒΙΝΤΕΟ

«Το αντιμετώπισα με μία ανακούφιση ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί ο Κουφοντίνας θα ξανακάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, θα περιηγηθεί στα σημεία που δολοφονούσε ανθρώπους καμαρωτός – καμαρωτός , λεβέντης, χαμογελώντας. Νομίζω ότι όλοι μας, όχι μόνο εγώ, αισθανόμαστε λίγο καλύτερα, λίγο πιο ασφαλείς», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την απορριπτική απόφαση στην αίτηση αδείας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Δεν θέλω να ξαναπάω σε καμία κηδεία, σε καμία κηδεία δολοφονημένου, εσείς δεν θέλετε να ξανακαλύψετε καμία κηδεία δολοφονημένου. Να συμφωνήσουμε κάποια στιγμή ότι αυτό είναι ένα κακό παρελθόν, το οποίο το αφήνουμε όλοι πίσω μας και κοιτάμε μπροστά, έχοντας αντλήσει κάποια μαθήματα. Η ιστορία της 17Ν δεν προέκυψε στο κενό, προέκυψε επειδή κάποιοι επέτρεψαν στους εαυτούς τους να παραδοθούν στην τοξικότητα του διχασμού, επέτρεψαν να παραδοθούν σε μία λογική εμείς ή κανείς, επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να κυριαρχήσουν τα χειρότερά μας ένστικτα», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ