Λύρας για Τατσόπουλο: Ήταν πάρα πολύ τυχερός – Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» δήλωσε για τον Πέτρο Τατσόπουλο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Λύρας.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε ότι κανονικά θα εμφανιζόταν την προηγούμενη ημέρα από το περιστατικό, ωστόσο λόγω των γεγονότων στη Μόρια η παρουσία του στο στούντιο αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε για την ίδια ημέρα που ήταν στο στούντιο ο κ. Βίτσας και ο κ. Τατσόπουλος.

Όπως εξήγησε ο Γιάννης Λύρας «έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα».

«Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από 10 λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Λύρας, τονίζοντας πως οι γιατροί πριν γίνουν πλαστικοί είναι εκπαιδευμένοι και στην ανάνηψη και στην σταθεροποίηση των ασθενών στα επείγοντα.

Μάλιστα παρομοίασε αυτό που συνέβη στον Πέτρο Τατσόπουλο «σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κύριος Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ