• Συνέλαβαν προϊσταμένη του ΕΟΤ

  7:08 μμ, Παρασκευή 03 Αυγ 2012 7:08 μμ, Παρασκευή 03 Αυγ 2012

  Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, συνέλαβαν μία υπάλληλο και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ.

  Η υπάλληλος, σε συνεργασία με την Προϊσταμένη, απαίτησε και έλαβε 2.500 ευρώ, για να άρουν απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία κατ εξακολούθηση.

  Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία ιδιώτη, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Πιερία. Σύμφωνα με την καταγγελία η 50χρονη υπάλληλος του ζήτησε εκβιαστικά το ποσό των 2.500 για να άρει την απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου του.

  Σήμερα, σε ραντεβού σε καφενείο της Θεσσαλονίκης, η 50χρονη υπάλληλος έδωσε στο καταγγέλλοντα την απόφαση για την άρση της ανάκλησης και αφού παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, συνεληφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

  Όπως προέκυψε από την εξέταση της, τα μισά από τα χρήματα προορίζονταν για την 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, ενώ επιπλέον παραδέχτηκε, ότι με τον ίδιο τρόπο είχαν ενεργήσει και στο παρελθόν, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα