Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του βρέφους που τραυματίστηκε θανάσιμα από ροτβάιλερ: Είχε στο στόμα του το μωρό – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα του μόλις δύο μηνών βρέφους, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα από το ροτβάιλερ της οικογένειας, κατέθετε επί τέσσερις ώρες στους αστυνομικούς του ΑΤ Παιανίας για τα όσα δραματικά συνέβησαν σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα κατέρρευσε την ώρα της κατάθεσης, χάνοντας πολλές φορές τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα η διαδικασία να διαρκέσει ώρες. Καθ’ όλη τη διάρκεια, δίπλα της βρισκόταν ψυχολόγος.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, η μητέρα του βρέφους κατέθεσε στους αστυνομικούς τα εξής: “Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας. Είχε στο στόμα του το μωρό”.

Από την πλευρά της, η γιαγιά της μητέρας περιέγραψε ότι την ώρα του τραγικού συμβάντος, μιλούσε στο τηλέφωνο με την εγγονή της. “Η εγγονή μου έχει πάθει σοκ. Δεν το πιστεύουμε. Το μωρό κοιμόταν και το σκυλί ήταν έξω στο μπαλκόνι. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για το τι θα μαγειρέψει και μπήκε στο μπάνιο. Τι συνέβη δεν κατάλαβε κανείς. Το μωρό αυτό το γέννησε με πολύ κόπο και προσπάθεια”, ανέφερε.

Έπειτα από την πολύωρη κατάθεση, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα του βρέφους, αφού της απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ