Ο Μπαλμπακάκης στον Realfm 97,8 για τον λόγο που υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του διοικητή του Κέντρου Υποδοχής της Μόριας

Στην απόφαση να υποβάλει την παραίτηση του από τη διεύθυνση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπαλμπακάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Γιώργο Χουδαλάκη.

“Είναι μία περίοδος δύσκολη, αλλά έχω ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό και τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον κ. Κουμουτσάκο και τον κ. Ειδικό Γραμματέα της Υποδοχής τον κ. Λογοθέτη. Είναι ένα προσωπικό μου θέμα για το οποίο θα πρέπει να λείψω ένα διάστημα από την Μυτιλήνη, περίπου ένα τρίμηνο με εξάμηνο, και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ όπως οφείλω 24 ώρες το 24ωρο. Διοικητής στη Μόρια είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είναι εκεί όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και να αφιερώνει τη ψυχή του και τη διάθεση του. Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτόν τον καιρό. Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλμπακάκης και πρόσθεσε:

“Έχουμε φροντίσει και ο αναπληρωτής μου και όλο το προσωπικό να είναι πλήρως ενημερωμένοι, είναι σωστοί επαγγελματίες και μπορεί βέβαια η εμπειρία μου να είναι σημαντική σε μερικά θέματα, αλλά εκτιμώ ότι και η απουσία μου δεν θα λείψει. Έχω θέσει την εμπειρία στη διάθεση του υπουργείου για ό,τι με χρειαστούν… Και ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Κουμουτσάκος και ο κ. Λογοθέτης προς τιμήν τους μου ζήτησαν να παραμείνω και για αυτό έμεινα και όλον αυτό τον καιρό γιατί η κατάσταση ήταν δύσκολη. Πραγματικά είναι προσωπικοί οι λόγοι”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ