Λιαργκόβας στον Realfm: Τα μέτρα Μητσοτάκη ανακουφίζουν τους πολίτες και διευκολύνουν τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις

«Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Είναι ίσως από τις λίγες φορές που έχουμε ακούσει έναν Πρωθυπουργό που είναι τόσο τεχνοκρατικός στην ανάλυση του τι μέλλει γενέσθαι, να έχει σχεδιασμένα, κοστολογημένα, με χρονοδιάγραμμα τα μέτρα τα οποία εξήγγειλε και να καλύψει ένα ευρύ φάσμα μέτρων ανακούφισης των πολιτών από την βαριά φορολόγηση και να εξυπηρετήσει το στόχο της ανάπτυξης διευκολύνοντας τη λειτουργία των επιχειρήσεων και των επενδύσεων», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρώην επικεφαλής γραφείου προϋπολογισμού Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας.

«Αυτά που είπε ήταν συγκεκριμένα και συμβατά με αυτά που είχε εξαγγείλει προεκλογικά. Μέσα σε ένα χρόνο θα μπορεί ο καθένας να ασκήσει την κριτική του εφόσον δεν υλοποιηθούν, θα έχουμε τη δυνατότητα αξιολόγησης αυτών που είπε σε σχέση με αυτά που έκανε», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Λιαργκόβας τόνισε ότι «σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται, θα υπάρχουν προβλήματα. Το κράτος όπως έχει δομηθεί αυτά τα χρόνια δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει δώσει είναι θετικά, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η όποια διαδικασία και η αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ