Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 14χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Βόλο – Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία με θύμα την άτυχη 14χρονη αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η αδικοχαμένη 14χρονη, εκσφενδονίστηκε ενώ το παιχνίδι «χαλί» στο οποίο βρισκόταν, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του, σε βαθμό κακουργήματος. Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ υποστήριξε στις Αρχές πως τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών έχει καταθέσει και στον Δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 73χρονης τόσο η επιχείρηση όσο και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν κανονικά άδεια λειτουργίας ενώ το παιχνίδι ήταν πιστοποιημένο.

«Είμαι συγκλονισμένη. Λυπάμαι πολύ για το τραγικό περιστατικό. χάθηκε ένα νέο παιδί, εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχω ευθύνη όμως για ότι συνέβη, όλα στο λούνα παρκ λειτουργούσαν νόμιμα», υποστήριξε στην κατάθεση της η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ.

Ο πατέρας της 14χρονης νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο του Βόλου. Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ