Τραγωδία στο Αίγιο: Νέα στοιχεία για τον 28χρονο οδηγό αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 – Αστυνομικοί τον είχαν καταδιώξει στην Αθήνα το 2016 – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες για τον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στις Καμάρες Αιγίου αποκάλυψε ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας παράσυρσης ακολούθησε το αυτοκίνητο του δράστη και μόλις κατάφερε να το φτάσει, αφού ο οδηγός του το ακινητοποίησε, τον ρώτησε αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 28χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Παράλληλα, ο 28χρονος φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, να υπήρξε πρωταγωνιστής σε καταδίωξη από αστυνομικούς στην Αθήνα, το 2016. Ο νεαρός οδηγός δεν είχε σταματήσει σε υπόδειξη αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούς.

Η δίκη για το περιστατικό εκκρεμεί. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του και αναμένεται να το χρησιμοποιήσουν αναλόγως, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Πηγή: ΑΝΤ1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ