Ραγίζει καρδιές η χήρα του ήρωα ψαρά: Στο Μάτι φώναζε με όση δύναμη του είχε αφήσει ο καρκίνος – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του ηρωικού ψαρά Κώστα Αρβανίτη που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Χρύσα Αρβανίτη είπε πως την μοιραία νύχτα της 23ης Ιουλίου ο καπετάν Κώστας ήταν άρρωστος, όμως φώναζε με όση δύναμη του είχε αφήσει ο καρκίνος που τον ταλαιπωρούσε και που παρά την εξασθένισή του έδινε γενναία μάχη για να σώσει από την θάλασσα όσους περισσότερους μπορούσε.

«Ο Κώστας ήταν ένας καπετάνιος. Σε όλη του την ζωή. Στην οικογένειά του, στην δουλειά του. Έμπαινε μπροστά. Ήταν γεμάτη η ζωή μας, μια περιπέτεια. Σίγουρα είχε και άλλα πράγματα να ζήσει αλλά και μέχρι εδώ ήταν εντάξει, δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ», δήλωσε η κ. Χρύσα Αρβανίτη.

«Ήταν άρρωστος. Δεν είχε γίνει καλά. Κατεβήκαμε είδαμε την φωτιά, έτσι ξεκινήσαμε και είδαμε πράγματα που ούτε στην πιο τρελή μας φαντασία δηλαδή άνθρωποι στη θάλασσα, κραυγές, εκρήξεις», περιέγραψε η Χρύσα Αρβανίτη τη δραματική εκείνη μέρα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο ζευγάρι που πήραμε, ήταν 17χρονα. Ο Δημήτρης και η Κυριακή. Δεν έχω δει σε μάτια ανθρώπων περισσότερη απελπισία και φόβο», λέει η χήρα του καπετάνιου.Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ