Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Βρετανίδας στην Ικαρία – Τι αποκάλυψε η καμαριέρα του ξενοδοχείου

Πληροφορίες για το θρίλερ με την εξαφάνιση της 35χρονης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού, μόνιμης κατοίκου στην Κύπρο, έδωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία στο οποίο διέμενε, Θοδωρής Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς εάν έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον Ελληνοκύπριο σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής:

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Εντύπωση όμως προκαλούν όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο και στην Αστυνομία. «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο στους Φούρνους. «Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι έρευνες έχουν ενισχυθεί τόσο από ξηρά, από αέρα και από θάλασσα. Όλα τα πλοία έχουν ενημερωθεί από το Λιμενικό της περιοχής, προκειμένου να αναφέρουν άμεσα αν εντοπίσουν οτιδήποτε, αναφέρει στο SigmaLive ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Έκκληση προς όλους για να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης απευθύνουν με αναρτήσεις τους οι φίλοι της.

Πηγή:sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ