Θύμα απάτης έπεσε γυναίκα στην Πάτρα – Δείτε τι σκαρφίστηκαν οι δράστες

Nέες μεθόδους εφευρίσκουν επιτήδειοι για να εξαπατήσουν πολίτες κυρίως ηλικιωμένους, αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά.

Θύμα μιας καλοστημένης απάτης, όπως αποδείχθηκε “έπεσε” μια γυναίκα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και αφού της συστήθηκε ως γιατρός που υπηρετεί σε νοσοκομείο σε ελληνικό νησί, την ενημέρωσε πως τραυματίστηκε η αδελφή της, η οποία χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να του καταβάλει το χρηματικό ποσό τον 2.000 ευρώ.

Μάλιστα για να γίνει πειστικός, φρόντισε το θύμα να μιλήσει με την υποτιθέμενη τραυματισμένη αδελφή της. Η Πατρινή ωστόσο δεν αντελήφθη πως η γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, δεν ήταν η αδελφή της αλλά συνεργός του επίδοξου δράστη. Μετά την τηλεφωνική κλήση πείστηκε και δέχθηκε να μεταβεί στο σπίτι της γυναίκα – “συνεργάτης” του γιατρού, προκειμένου να της παραδώσει τα χρήματα, ώστε το συγγενικό της πρόσωπο να τύχει της καλύτερης μεταχείρισης.

Όταν το περιστατικό απάτης, αποκαλύφθηκε καταγγέλθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, άνδρες της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για απάτη και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.Πηγή πληροφοριών: tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ