Αγωνία για την Βρετανίδα που εξαφανίστηκε στην Ικαρία – Οι πρώτες εικόνες από τις έρευνες – ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες στην Ικαρία όπου βρισκόταν μαζί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, όταν ξύπνησε ο 38χρονος δεν την βρήκε και όταν την πήρε τηλέφωνο εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο. Εκείνος συνέχισε να την καλεί στο τηλέφωνο ωστόσο δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ξανά μαζί της και έτσι δήλωσε την εξαφάνιση της στις Αρχές, στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης συμμετέχουν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος, εθελοντές διασώστες καθώς και κάτοικοι του νησιού. Μάλιστα, ελικόπτερο της Πυροσβεστικής από την Αθήνα έχει φτάσει στην Ικαρία και συνδράμει στις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ikariaki.gr, σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή των Φούρνων.

Η 34χρονη, μαζί με τον σύντροφό της, έκαναν τις διακοπές τους στην Ικαρία από τις 3 Ιουλίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν από το νησί με προορισμό την Κύπρο το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες δηλαδή πριν η γυναίκα εξαφανιστεί. 

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ikariaki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ