Όργια στο Αιγαίο: Οργανώνουν κρουαζιέρες για swingers

”Κολασμένες” διακοπές στο Αιγαίο για τους λάτρεις του swinging , υπόσχεται το σουηδικό τουριστικό πρακτορείο Medsail, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα ”Espresso”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρακτορείο προσφέρει σε τέσσερα έως έξι ζευγάρια οκτώ ημέρες σε ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο τύπου ”γκουλέτα” έναντι τσουχτερού αντιτίμου αφού η κρουαζιέρα αυτή θα κοστίσει τουλάχιστον 1.350 ευρώ σε κάθε άτομο.

Το ιστιοφόρο των οργίων θα αποπλέει κάθε Κυριακή στις 16.00 από τη Νέα Μαρίνα της Ρόδου και θα ακολουθεί το δρομολόγιο Ρόδος – Τήλος- Αγία Μαρίνα- Άγιος Νικόλαος – Σύμη- Πανορμίτης- Χάλκη- Ρόδος.

Αν κάποιος επιλέξει να κάνει την κρουαζιέρα στη high season, θα αναγκαστεί να πληρώσει κάτι παραπάνω καθώς το ποσό για την περίοδο από 14 έως 21 Ιουλίου κυμαίνεται στα 1.670 ευρώ, για την περίοδο από 11 έως 18 Αυγούστου ανεβαίνει στα 1.820 ευρώ και την περίοδο από 16 έως 23 Σεπτεμβρίου 2019 η τιμή πέφτει στα 1.440 ευρώ ανά άτομο.

Μάλιστα, το πρακτορείο ζητά οι κρατήσεις να γίνονται πολύ καιρό πριν, ώστε να δεσμεύεται από νωρίς όλο το σκάφος και ζητά εξόφληση όλου του ποσού τρεις μήνες πριν την αναχώρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ