Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού στην χερσόνησο Ροδωπού

Με συμπτώματα αφυδάτωσης και εξάντλησης εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι των Δανών που είχε χαθεί κοντά στην παραλία του Αγίου Γεωργίου.

Από το απόγευμα, ισχυρές δυνάμεις διάσωσης είχαν σπεύσει στην χερσόνησο Ροδωπού στα Χανιά προκειμένου να διασώσουν ένα νεαρό ζευγάρι Δανών οι οποίοι ενώ έκαναν πεζοπορία, χάθηκαν ενώ τους τελείωσε το νερό και τα τρόφιμα.

Σύμφωνα με το στίγμα που δόθηκε στις ομάδες διάσωσης, το ζευγάρι βρισκόταν κοντά στην παραλία του Αγ. Γεωργίου σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τις Μένιες.

Στο σημείο έσπευσαν για να τους εντοπίσουν και να τους διασώσουν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών, από το Λιμενικό τόσο από στεριά όσο και από θάλασσα με σκάφος και διασώστες του Ερυθρού Σταυρού.

Τελικά βρέθηκαν εξαντλημένοι και με συμπτώματα αφυδάτωσης και με σκάφος του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Κολυμπαρίου από όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.Πηγή: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ