Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης στην Καλαμαριά – Η πώληση ξενοδοχείου στη Σαντορίνη και το μεγάλο χρηματικό ποσό – ΒΙΝΤΕΟ

Οικονομικά φαίνεται να είναι τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 63χρονης που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης το πρωί της Πέμπτης. Την άτυχη 63χρονη βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος η κόρη της.

“Από τις 8:30 φώναζε η κόρη της, ούρλιαζε και μου είπε ότι βρήκε τη μητέρα της γεμάτη αίματα”, είπε ένας γείτονας μιλώντας στο STAR.

Η 63χρονης πριν από καιρό είχε πουλήσει μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη και είχε αποκομίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Οι Αρχές που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας της γυναίκας ερευνούν εάν τα χρήματα αυτά ήταν που παρακίνησαν τους δράστες.

“Παλιά είχε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είχε πεθάνει ο άνδρας της και από τότε το πούλησε και έμενε εδώ. Δεν ασχολούταν με κάτι”, ανέφερε ένας άλλος γείτονας.

Οι έρευνες των αστυνομικών θα στραφούν στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της άτυχης 63χρονης εάν διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και ότι το θύμα άνοιξε μόνο του την πόρτα.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ