Κατάθεση-σοκ στη δίκη Γιακουμάκη: “Σπουδαστές με είχαν απειλήσει με μαχαίρι”

Συνεχίστηκε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη για τον θάνατο του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη .

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η μαρτυρία μίας πρώην σπουδάστριας της σχολής ”καίει” τους εννέα Κρητικούς που βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η κοπέλα κατέθεσε στο δικαστήριο πως ήταν παρούσα σε περιστατικό όπου χτυπούσαν και χλεύαζαν στο διάδρομο τον άτυχο φοιτητή, ενώ λίγο αργότερα η δικαστική αίθουσα “πάγωσε” ακούγοντας την να λέει πως είχαν απειλήσει ακόμα και την ίδια με μαχαίρι, δύο φορές, στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Η νεαρή κοπέλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Προέδρου, τονίζοντας πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεχόταν καθημερινά bullying και πως τον είχε δει “κατακόκκινο” από το ξύλο.

Τραγικές φιγούρες στο ακροατήριο ήταν και σήμερα οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που άκουγαν τα όσα περνούσε το παιδί τους.

Η δίκη διεκόπη καθώς η μάρτυρας ένιωσε αδιαθεσία λόγω εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ