“Θερμό” επεισόδιο στο εστιατόριο με τα “χρυσά” καλαμαράκια – Γερμανοί δημοσιογράφοι πιάστηκαν στα χέρια με τον ιδιοκτήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια πιάστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τα “χρυσά” καλαμαράκια στη Μύκονο και μέλη γερμανικού τηλεοπτικού συνεργείου. Οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, αλληλομηνύθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι το εστιατόριο είχε χρεώσει Αμερικανούς τουρίστες με 591 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια. Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μέλη γερμανικού συνεργείου με κάμερες και φωτογραφική μηχανή έφθασαν στο κατάστημα και άρχισαν να μαγνητοσκοπούν χωρίς την έγκρισή του.

“Ήταν επιθετικοί, τους παρακάλεσα πάρα πολλές φορές να μην με βιντεοσκοπούν γιατί δεν ήθελα, να μην με παίρνουν φωτογραφίες, έφυγα για λίγο από τον χώρο του μαγαζιού, με ακολούθησαν, ο κύριος που έπαιρνε συνέντευξη, μέσα στην αποθήκη του μαγαζιού, εμφανίστηκαν οι σερβιτόροι, είπαν να φύγουν με πολύ ωραίο τρόπο, δεν έφευγαν κ.λπ.” λέει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ