Σοκάρει ο θάνατος του Γιάννη Μανώλη – Έκανε μπάνιο στη θάλασσα και λίγο μετά κατέρρευσε

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 69 ετών ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ANT1, είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα με φίλους του, όταν ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά και έφυγε. Λίγη ώρα αργότερα ένας περαστικός τον είδε πεσμένο μπροστά στο αυτοκίνητό του και κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε από παθολογικά αίτια.

Το τελευταίο tweetΟ Γιάννης Μανώλης ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα. Το τελευταίο του tweet το έκανε το βράδυ της Τετάρτης. “Ο Κυριάκος είχε επενδύσει πολλά στην μη μειώσει του αφορολόγητου από την κυβέρνηση της ΝΔ. Τον πρόλαβε όμως ο Τσίπρας και δεν του αφήνει περιθώρια για φιλολαϊκά μέτρα! Προβλέπω νέες περικοπές και πολιτικό κόστος με το καλημέρα για την επόμενη κυβέρνηση” έγραφε.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ