Διασωληνώθηκε 31χρονος έπειτα από ατύχημα με τζετ σκι στις Γούρνες

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε στις Γούρνες, όταν επιχείρησε να θέσει σε λειτουργία ένα τζετ σκι.

Ο άνδρας, που είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης θαλάσσιων σπορ, υπέστη εγκαύματα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο τζετ σκι, πιθανόν από βραχυκύκλωμα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, της Πυροσβεστικής, ενώ ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, σύμφωνα και με τον κ. Γιάννη Φανιουργιάκη, υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, ο εγκαυματίας είναι πλέον διασωληνωμένος στην ΜΕΘ και παρακολουθείται στενά από το προσωπικό της Μονάδας.

«Γύρω στις 2.30 έφθασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και αφού έγινε ο απαιτούμενος ιατρικός έλεγχος και εξετάσεις, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Φέρει εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση», ανέφερε.

Πηγή: neakriti.gr, ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ