Συγκλονίζει το μήνυμα του 27χρονου που αυτοκτόνησε στο Ηράκλειο: Συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσω

Την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, είχε προαναγγείλει στο Facebook ο 27χρονος Παναγιώτης, ο οποίος αυτοκτόνησε χθες το απόγευμα πέφτοντας από την Πύλη του Ιησού, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το μήνυμά του, μία ώρα πριν αυτοκτονήσει, συγκλονίζει. Στην ανάρτησή του, ο 27χρονος ζήτησε εκ των προτέρων «συγγνώμη» για τον πόνο που επρόκειτο να προκαλέσει στην οικογένεια, αλλά και τους φίλους του, ενώ ζήτησε από όποιον μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Δε φταίει μια γυναίκα, αλλά το κεφάλι μου (και απλά αυτό ήταν ένας ακόμα λόγος για τη σημερινή μου πράξη. Μην την πειράξετε», έγραψε επίσης και ζήτησε από τους οικείους του να μην τον θυμούνται στα τελευταία του βήματα. «Να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε ο Παναγιώτης και συνόδευσε την τελευταία του ανάρτηση με ένα τραγούδι.

Η τοπική κοινωνία είναι μουδιασμένη από τον θάνατο του Παναγιώτη, που ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και ο αδερφός του 27χρονου, οι οποίοι ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που τον είδαν νεκρό στο οδόστρωμα, λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημά τους.

Πηγή: neakriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ