Γιατί συνελήφθη δικαστική αντιπρόσωπος εκλογικού τμήματος στο Λασίθι

Ζήτημα, που αναζητεί λύση έχει προκύψει με το εκλογικό τμήμα 131Α της Σητείας, αφού η δικαστική αντιπρόσωπος δεν έχει παραδώσει επίσημα τους εκλογικούς σάκους, όπως δήλωσε στο «anatolh.gr» ο Γραμματέας του Πρωτοδικείου Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Γουλιδάκης.

Ενώ η δικαστική αντιπρόσωπος παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πρωτοδικείο, επιχείρησε μεν να ολοκληρώσει τη συμπλήρωση πρακτικών και λοιπών εκλογικών εγγράφων, όμως για άγνωστους λόγους αποχώρησε κάποια στιγμή, χωρίς να παραδώσει τηρώντας τη διαδικασία που επιβάλλεται.

Αφού αναζητήθηκε από τον Έφορο των Εκλογών στο Νομό Λασιθίου, πληροφορήθηκε ότι σκόπευε να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, όπου είναι δικηγόρος. Αμέσως εδόθη εντολή και περιπολικό της Αστυνομίας, την εντόπισε πριν μπει στο αεροπλάνο και την προσήγαγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί προανακριτική διαδικασία για την περίπτωσή της. Σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί στο Εφετείο Ηρακλείου.

Χθες είδαμε τους σάκους του συγκεκριμένου τμήματος παρατημένους σε κοινόχρηστο χώρο των Δικαστηρίων, ενώ ούτε η Γραμματεία του Πρωτοδικείου όπου ρωτήσαμε, γνώριζε ακριβώς ποια διαδικασία θα τηρηθεί για την περίπτωση αυτή.

Πηγή: anatolh.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ