Όταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Γραικού έλεγε στη Νικολούλη “να βρεθεί ο άνθρωπος να ησυχάσουμε κι εμείς” – ΒΙΝΤΕΟ

Ψύχραιμος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού, μιλώντας με καλά λόγια για το θύμα.

Στο βίντεο που θα δείτε ο 47χρονος έμπορος που φέρεται να δολοφόνησε τον Γραικό είχε δηλώσει πλήρη άγνοια για ό,τι συνέβη στον άτυχο επιχειρηματία, περιγράφοντας αναλυτικά όσα ακολούθησαν, μετά τη συναλλαγή που είχαν.

Η Αγγελική Νικολούλη που ερευνούσε με επιμονή την υπόθεση αυτή, πριν από μήνες είχε αιφνιδιάσει τον έμπορο και του είχε ζητήσει να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα της ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του.Η δημοσιογράφος είχε εντοπίσει τις αντιφάσεις του και του ζήτησε να μεταβούν στην κτηνοτροφική μονάδα του. Εκεί διαπίστωσε πως σε ένα σημείο υπήρχαν πρόσφατες παρεμβάσεις, καθώς το τσιμέντο ήταν νωπό. Όταν ρωτήθηκε σχετικά της απάντησε πως έκανε κάποιες εργασίες. Από τότε η ρεπόρτερ ζητούσε διακριτικά από τις Αρχές να ερευνηθεί το σημείο αυτό με ειδικούς ανιχνευτές, κάτι που έγινε τώρα.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη είχε ευχηθεί «να βρεθεί ο άνθρωπος να ησυχάσουμε κι εμείς. Όποια κι αν είναι η κατάληξη».

Πηγή πληροφοριών: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ