Στάση εργασίας αύριο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το Τραμ, στο πλαίσιο κινητοποίησης ενάντια στην “προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας”, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Συγκεκριμένα, οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιήμενοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

“Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση”, αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι εργαζόμενοι προσθέτοντας: “Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ