Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Συνελήφθη ο “φτερωτός Μαραντόνα”

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο καταζητούμενος για τον φόνο του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο επονομαζόμενος και “φτερωτός Μαραντόνα”.

Ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στην δολοφονία του γνωστού δικηγόρου, συνελήφθη, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στην Αλβανία, νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλεξάντερ Μάτα δέχθηκε πυροβολισμούς από Αλβανούς αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια διαπίστωσαν πως επρόκειτο για τον φερόμενο ως δολοφόνο του γνωστού δικηγόρου.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε μεταξύ άλλων, ληστείες τραπεζών στο ενεργητικό του, είχε μάλιστα αφήσει και σημείωμα, στο οποίο υποστήριζε ότι δεν έχει σχέση με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, για την οποία αναζητείτο εδώ και μήνες.

Οι ελληνικές Αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου, εκτιμώντας ότι είχε διαφύγει για την Αλβανία, ύστερα από ληστεία που διέπραξε πριν από περίπου τρεις μήνες σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο«Φτερωτός Μαραντόνα»ήταν και ο δράστης της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο στους Αμπελόκηπους.

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ