Πρόεδρος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για Γεροβασίλη: Είναι ένα έμμεσο χτύπημα στο συνδικαλιστικό κίνημα – Εμείς θα λέμε αυτά που ζούμε όσο και αν ενοχλούν

Την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προκάλεσε η απόφαση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη να μειώσει την άδεια των συνδικαλιστικών αστυνομικών.

«Είχαμε διευκολύνσεις μέσω υπουργικών αποφάσεων. Θα δούμε κατά πόσο αυτά που υπέγραψε η κ. Γεροβασίλη είναι σύννομα ή όχι. Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρα ένα έμμεσο χτύπημα στο αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και προσπαθεί να εκπροσωπήσει τους συναδέλφους για τα όσα βιώνουν καθημερινά», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

«Από τις 12 μέρες τις οποίες είχαμε, πέφτουμε στις πέντε. Δεν υπάρχει καμία αναλογικότητα, βάζουν ένα πλαφόν από 500 άτομα και πάνω.

Δεν θα γκρινιάξουμε, δεν θα μπούμε σε καμία διαδικασία συνδιαλλαγής. Αυτά που είναι να πούμε και αυτά που ζούμε και οφείλουν να τα μάθουν όλοι οι πολίτες θα τα λέμε, όσο και αν δεν αρέσει στην εκάστοτε κυβέρνηση. Η εκπροσώπηση των συναδέλφων μας θα γίνεται κανονικά, εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να ενημερώνουμε και τους πολίτες για όλα αυτά τα οποία ζούμε και έχουν αντίκτυπο στην ασφάλεια του πολίτη, όσο και αν ενοχλούν».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ