Γιαννάκος σε Πολάκη: Έλα να πάρεις τη ντουντούκα, κότα – Επεισόδιο έξω από το υπουργείο Υγείας – ΒΙΝΤΕΟ

Με διαμαρτυρίες υποδέχθηκαν στο υπουργείο Υγείας οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που έφτασε ο κ. Πολάκης στην οδό Αριστοτέλους, πάρκαρε τη μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από το υπουργείο όπου δέχθηκε παρατήρηση από τον κ. Γιαννακό, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον υπουργό του ζήτησε να κατεβάσει κάτω τη μηχανή, σημειώνοντας ότι εμποδίζει τα ΑμεΑ να περνούν από το σημείο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να πάρει την ντουντούκα και να πει στις συγκεντρωμένες καθαρίστριες «τι μέλει γενέσθαι» με το θέμα των συμβάσεών τους. Ο κ. Πολάκης πέρασε την είσοδο του υπουργείου χωρίς να δώσει κάποια απάντηση.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες, ο κ. Πολάκης είχε πάρει την ντουντούκα από τα χέρια του Γιαννακού και απευθυνόμενος στις καθαρίστριες που είχαν συγκεντρωθεί στο υπουργείο, είχε αρχίσει να παρουσιάζει τις θέσεις του, έχοντας έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε το βίντεο :

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ