Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες πρώην εργαζομένων της Marfin – Έζησαν τον εφιάλτη στη φλεγόμενη τράπεζα και βγήκαν ζωντανοί -ΒΙΝΤΕΟ

Εννέα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την τραγωδία της Marfin όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Οι συνάδελφοί τους που δεν τους ξεχνούν το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στον τόπο της τραγωδίας, όπου στεγαζόταν το υποκατάστημα της τράπεζας και τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της Αγγελικής που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος, του Επαμεινώνδα και της Παρασκευής.

“Εγώ ήμουν στο παράθυρο που βλέπετε και ξαφνικά τρία άτομα με κουκούλες άρχισαν να σπάνε και να πετάνε μολότοφ. Σε δευτερόλεπτα το κτίριο λαμπάδιασε”, δήλωσε ο πρώην εργαζόμενος στην τράπεζα, Αλέξανδρος Νικολόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η Άντζυ Τριανταφύλλου βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου. “Ξαφνικά ακούσαμε από το ισόγειο: ‘παιδιά καιγόμαστε’ και ανέβαιναν όλοι προς τα πάνω. Στο πατάρι, θα πεθαίναμε σαν τα ποντίκια, δεν υπήρχε διέξοδος. Ο καθένας προσπαθούσε να σώσει τον εαυτό του, οι καπνοί τόσο πυκνοί δεν βλέπαμε στο μισό μετρό”.

“Δεν είχαμε πειράξει κανέναν, είχαμε έρθει να δουλέψουμε για το μεροκάματο», σημείωσε η Άντζυ Τριανταφύλλου.

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος ήταν ο μοναδικός εργαζόμενος που κατάφερε να βγει από την είσοδο του κτιρίου. Οι υπόλοιποι πηδούσαν από τα μπαλκόνια. Δεν θα ξεχάσει ποτέ τους κουκουλοφόρους που φώναζαν: “Κάψτε τους”. “Τα δευτερόλεπτα αυτά δεν θα τα ξεχάσω. Μας πετούσαν πέτρες, ‘να καείτε όλοι’”, φώναζαν.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ