Τσακώθηκαν για τα βοσκοτόπια και τον πυροβόλησε

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων κατηγορείται ένας 70χρονος κτηνοτρόφος στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας, ο οποίος τσακώθηκε με έναν 60χρονο για τα βοσκοτόπια και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του.Ο 70χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης σε περιοχή της Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών.

Η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία του 60χρονου, ο οποίος υποστήριξε ότι έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, για προσωπικές τους διαφορές, ο 70χρονος κατευθύνθηκε προς το όχημα του, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε εναντίον του, χωρίς όμως να καταφέρει να τον τραυματίσει.

Οι αστυνομικοί που άμεσα έσπευσαν στο σημείο, διενήργησαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Τόσο το όπλο όσο και οι κάλυκες, θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ ο 70χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ