Ο δραπέτης-τραγουδιστής ξεσπά: Στη φυλακή με βίαζαν – BINTEO

Τους λόγους που τον οδήγησαν να δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού εξήγησε ο τραγουδιστής που επί 17 χρόνια έκανε καριέρα ενώ τον αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ.Ο 45χρονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στη σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση που βίωνε από τον βαρυποινίτη συγκρατούμενό του και ξέσπασε σε κλάματα.

«Με έβαλαν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω αυτό. Όταν μπήκα στο κελί τις πρώτες τέσσερις μέρες ήταν όλα εντάξει. Την πέμπτη μέρα όμως ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου. Θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα ένα χρόνο και έναν μήνα μέσα εκεί και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αυτό που μου έλεγε πάντα είναι να μη μιλήσω»

Μάλιστα, είπε ότι ο βιαστής του τον απειλούσε ανοικτά για τη ζωή του, ενώ τόνισε ότι ένιωθε πως βρισκόταν σε αδιέξοδο, καθώς οι συγκρατούμενοί του τον συμβούλευαν να μην μιλήσει για να μην πάθει χειρότερα.

“Μόνο με την άδεια ανάσανα. Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω, γιατί ήξερα πως θα συνεχίζει να συμβαίνει. Ή θα γύρναγα πίσω και θα ανεχόμουν αυτή την κατάσταση ή θα τον σκότωνα” είπε κλαίγοντας. Δείτε τι είπε:

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ