Συγκλονίζει η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη: Να βγει η αλήθεια στο φως

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, πέρασε την πόρτα της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλει ότι αυτός και οι συγγενείς του δέχονται ύβρεις και απειλές, κυρίως διαδικτυακά αλλά και τηλεφωνικά.

Το ίδιο καταγγέλλει και η κόρη της αδικοχαμένης 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

“Δεχόμαστε απειλές και εκφοβισμό για να σταματήσουμε την έρευνα για τον θάνατο της μητέρας μου, όπως ‘Ξέρουμε πού μένεις, θα μας δεις μπροστά σου. Γνωρίζεις ότι είμαστε ικανοί να το πράξουμε’”.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Καλλιόπη αναφέρεται στη δολοφονία της μητέρας της, η οποία δεν έχει εξιχνιαστεί και ζητά να μάθει την αλήθεια.

“Δικαίωση; Τι δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση όταν μιλάμε για θάνατο. Είναι κάτι τελεσίδικο. Η μόνη δικαιοσύνη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια. Να βγει η αλήθεια στο φως. Γιατί τώρα είναι στα σκοτάδια. Το χρωστάμε στον πεθαμένο – σκοτωμένο όλοι μας. Έχουμε ιερή υποχρέωση στην αδικοχαμένη ψυχή – όποια και αν είναι αυτή- να γνωρίζουμε τις ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στον θάνατό της. Πώς, γιατί και με ποιον τρόπο… Απαιτώ δικαιοσύνη. Δηλαδή απαιτώ την αλήθεια”, έγραψε μεταξύ άλλων η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ