Το ξέσπασμα της Ιωάννας Λίλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ήταν τρομερά χυδαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα Λίλη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Revenge Body» του Open TV, βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της.Η κουβέντα τους ξεκίνησε για την απίθανη σιλουέτα της όμορφης παρουσιάστριας η οποία αν και μαμά δύο παιδιών, είναι πολύ κομψή και στιλάτη. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της κόρης της Μαρίας πήρε 24 κιλά και στον γιο της 23. Φυσικά, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος μέχρι τώρα είναι πολύ επιτυχημένος.

Όσο για τη συμπεριφορά της, η ίδια παραδέχτηκε: «Κάποιοι πριν με γνωρίσουν νομίζουν ότι είμαι σνομπ. Μπορεί να είναι η άμυνά μου αυτή».

Όσο για την καριέρα της ως μοντέλο, η Ιωάννα Λίλη σχολίασε: «Πληρώνεις το τίμημα του να είσαι μοντέλο γιατί πάντα προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας».

Όταν αργότερα στη συζήτηση αναφέρθηκε ξανά το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη, η Ιωάννα Λίλη μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και πατέρας και χαίρομαι που το λέω δημόσια… Η ασφάλειά μου είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου». Φυσικά, δεν έκρυψε και την πικρία της για όσα γράφονταν στην αρχή του γάμου της με τον Θ. Ζαγοράκη: «Υπήρχε εταιρία στοιχημάτων για το πόσο θα αντέξουμε μαζί. Τρομερά χυδαίο».

Η Ιωάννα Λίλη επίσης αποκάλυψε και το επόμενο σημαντικό βήμα του συζύγου της καθώς έγραψε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο “Παίξε μπάλα”.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: gossiptv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ