Μητέρα και κόρη εκδίδονταν μαζί στην Καλλιθέα – Τι αναφέρει διαχειριστής σελίδας ερωτικών αγγελιών – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόσφατη εξάρθρωση του κυκλώματος μαστροπείας αποκάλυψε ένα νέο κόσμο καθώς η πορνεία στην Αθήνα έφυγε από τα πεζοδρόμια και τις κακόφημες πλατείες και μπήκε στη ψηφιακή εποχή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Έχω και Facebook και Instagram, βάζω διάφορες φωτογραφίες. Όταν βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, likes, δίνω το τηλέφωνο μου και με παίρνουν. Αυτή είναι η νέα μόδα”, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 γυναίκα που βρίσκεται στον χώρο και διατηρεί στο διαδίκτυο σελίδες ερωτικών αγγελιών.

“Οι περισσότερες είναι πιτσιρίκες. Βάζουν φωτογραφίες με μαγιό, μπορεί να χτυπήσει τηλεφωνάκι και να παίξει μία ιστορία ανάλογη με τη δική μου. Δεν είναι νόμιμα εκδιδόμενες, δεν έχουν περάσει εξετάσεις, είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας”, πρόσθεσε.

Διαχειριστής σελίδας ερωτικών αγγελιών που διαφημίζει τα προφίλ κοριτσιών που εκδίδονται παράνομα μέσω των κοινωνικών δικτύων ανέφερε: “Είναι από κορίτσια του σχολείου, μέχρι μεγάλες, παντρεμένες και με παιδιά. Ήξερα και περίπτωση που ήταν μάνα και κόρη μαζί, που το κάνανε, στην Καλλιθέα”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ