Μάνα και κόρη εξαπάτησαν ερωτοχτυπημένο 46χρονο

Δύο γυναίκες, μετανάστριες στη Γερμανία, προσποιούμενες τις ερωτευμένες, απέσπασαν το ποσό των 40.000 ευρώ από έναν 46χρονο.

Πρόκειται για μία 65χρονη και την 35χρονη κόρη της, που καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 4 ετών, καθώς κρίθηκαν ένοχες για απάτη.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, οι δύο γυναίκες παρίσταναν μία φοιτήτρια της Ιατρικής σε γερμανικό Πανεπιστήμιο και αφού ανέπτυξαν on line σχέση με το θύμα, άρχισαν να του ζητούν χτήματα, επικαλούμενες δήθεν οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα, κατάφεραν να αποφύγουν τις βιντεοκλήσεις του θύματος, επικαλούμενες προβλήματα του δικτύου. Παρόλα αυτά, ο 46χρονος πεπεισμένος ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, έστελνε κατά διαστήματα χρήματα για να αποπερατωθούν οι σπουδές της φοιτήτριας. Δεν δίστασαν να συναντηθούν με τον 46χρονο προσποιούμενες τις συγγενείς της φοιτήτριας για να τον πείσουν για την ύπαρξη της.Την απάτη αποκάλυψαν οι γονείς του θύματος, που ψάχνοντας στο διαδίκτυο την υποψήφια νύφη τους, αντελήφθησαν ότι ο γιος τους έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.Όπως αποκάλυψε ο συνήγορος του 46χρονου, οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν την πράξη τους και ζήτησαν συγγνώμη από τον εντολέα του.ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ