Ξέσπασε κάτοικος από το Μάτι κατά δημοσιογράφου – ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της κατοίκου από το Μάτι απέναντι στα όσα είχε υποστηρίξει προηγουμένως στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ”Καλημέρα Ελλάδα” ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας αναφερόμενος στα αίτια της πυρκαγιάς στο Μάτι.

«Ο κ. Χατζηνικόλας είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να δείχνουν στεναχωρημένοι, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Η φωτιά πριν φτάσει εδώ πέρασε από δύο περιοχές που είναι εντός σχεδίου. Τα περισσότερα θύματά μας είναι έξω από τα σπίτια τους. Ας κρατηθούν λίγο, ας δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό. Οι άνθρωποι δεν κάηκαν γιατί δεν βρίσκαν την θάλασσα, κάηκαν από την εκκωφαντική σιωπή, απουσία του κράτους εκείνη την ημέρα», δήλωσε με αγανάκτηση η κ. Κατερίνα.

«Ζητώ συγγνώμη που συμμετείχα σε μία συζήτηση η οποία κατέληξε στο σχόλιο του κ. Χατζηνικόλα. Σεβαστείτε για λίγες μέρες ακόμα σε εκείνους που κλαίνε τους ανθρώπους τους. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια τέτοια μέρα. Δεν μπορώ να ακούω την κάθε μαλ@@@@ του κάθε δημοσιογράφου! Να μη σας πω που να την βάλει την απάντησή του ο κ. Χατζηνικόλας!», πρόσθεσε.

Η κάτοικος εκτός εαυτού πέταξε το ακουστικό και έφυγε από τη σύνδεση λέγοντας «άντε γαμ@@@@», ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης, μουδιασμένος, σχολίασε: «είναι στιγμές έντασης, έχουν περάσει τραγικές στιγμές».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ