Εκδικήθηκε την πρώην σύντροφό του με συνθήματα έξω από το σπίτι της και απειλητικά μηνύματα στο Facebook

Έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα σε 37χρονη ενώ δημιούργησε μέχρι και ψεύτικες σελίδες στο Facebook για να στέλνει μηνύματα σε γνωστούς της. Ο λόγος για έναν 32χρονο που συνελήφθη σήμερα για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο 32χρονος, που στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την 37χρονη, συνελήφθη μετά από καταγγελία της σήμερα στους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, ο 32χρονος φέρεται να της έστελνε μηνύματα στο Messenger τον περασμένο Φεβρουάριο με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο. Επίσης ο 32χρονος κατηγορείται ότι μετέβη στην πολυκατοικία όπου διαμένει η 37χρονη και έγραψε στην είσοδο του κτιρίου υβριστικά μηνύματα για την 37χρονη. Η δράση του όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς στη συνέχεια ο 32χρονος φέρεται να δημιούργησε τρεις ψεύτικες σελίδες στο Facebook με τα στοιχεία της, ενώ χρησιμοποιούσε τα ψεύτικα προφίλ για να στέλνει υβριστικά μηνύματα σε επαφές που διατηρούσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η 37χρονη.Πηγή: e-thessalia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ