Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό για ”φακελάκι”: Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε με την υγεία μου- Εύχομαι να μην το περάσει ούτε ο εχθρός μου

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του καρκινοπαθούς Μιχάλη Μαύρου, ο οποίος κατήγγειλε γιατρό δημόσιου νοσοκομείου ότι του ζήτησε φακελάκι. Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο κ. Μαύρος δήλωσε: «Έχω δώσει στον γιατρό δύο φορές χρήματα που από την πρώτη στιγμή έπρεπε να το έχω καταγγείλει και όχι την τρίτη φορά και αφού ο άνθρωπος αυτός έπαιζε με την υγεία μου. Την πρώτη φορά έδωσα 1.650 ευρώ, 1.000 τη δεύτερη και όσες φορές πήγαινα στο ιατρείο του πλήρωνα κανονικά για την επίσκεψη 100 ευρώ άνευ αποδείξεως. Ότι χρήματα του έδωσα τα είχα δανειστεί από ανθρώπους που ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να τα πάρουν πίσω γιατί δεν μπορώ να εργαστώ. Θα τα έπαιρνε και τα επιπλέον 600 ευρώ αλλά από τα φάρμακα που μου συνταγογραφούσε, τα μισά ήταν μη συνταγογραφούμενα και πλήρωνα 280 ευρώ το μήνα στο φαρμακείο».

Παράλληλα, ο κ. Μαύρος υπογράμμισε: «Αυτό που έχω περάσει, δεν εύχομαι να το περάσει ούτε ο εχθρός μου. Εξαιτίας αυτού του ανθρώπου, στις 10 του μηνός μπήκα ξανά στο νοσοκομείο γιατί μου είχε δώσει αγωγή τεράστιας ποσότητας με αποτέλεσμα να έχει νεκρώσει το έντερό μου και να πηγαίνω για ειλεό και δεν το προλαβαίναμε. Αν δεν τηλεφωνούσε η διοικήτρια σε κρατικό νοσοκομείο να με πάρουν απευθείας, ίσως και τώρα να μη ζούσα».

Ο κ. Μαύρος δήλωσε επίσης ότι τον στεναχωρεί που ακόμη και σήμερα ο συγκεκριμένος γιατρός κάνει ιατρείο αν και βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. «Ο γιατρός παρόλο που είναι σε διαθεσιμότητα από την πρώτη μέρα, έκανε ιατρείο. Αυτό το πράγμα με έχει στεναχωρήσει. Οι υπουργοί θα μπορούσαν να του πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Παρακαλώ τους υπουργούς, έστω και τώρα να παρέμβουν. Αυτός ο άνθρωπος, μπροστά στα χρήματα δεν τον νοιάζει να αφήσει ανθρώπους μέχρι και να κοιμηθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «είμαι κατά με αυτά που έγιναν, στα σπασίματα, στον ξυλοδαρμό, στους εκβιασμούς. Όλα αυτά, θα λυθούν μέσω της Δικαιοσύνης. Δεν υπάρχει πάμε τραμπουκίζουμε, χτυπάμε κάποιον, δεν ανήκουμε σε τέτοιους ανθρώπους. Πρέπει οι συγκεκριμένοι πολιτικοί να αναλαμβάνουν κάποιες περιστάσεις για να μην φτάνουμε σε αυτά τα σημεία».

Μάλιστα, ο κ. Μαύρος προέτρεψε τους ακροατές να καταγγέλλουν τέτοιου είδους περιστατικά και να μην φοβούνται.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ