Η “Ωκεανίς” έρχεται με άγριες διαθέσεις: Φέρνει παγετό, χιόνια, βροχές και ανέμους 10 μποφόρ – ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικά αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το Σάββατο με πυκνές χιονοπτώσεις και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας. Η ψυχρή εισβολή από τη Σιβηρία φέρνει θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χαλάζι. Ο Τάσος Αρνιακός μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι μετά τη μεταβατική Παρασκευή οπότε θα σημειωθούν βροχές από το βράδυ και μετά, περιμένουμε χιόνια, κρύο, βοριάδες και υποχώρηση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο περιμένουμε χιόνια σε Μακεδονία, Θράκη, νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου σε χαμηλές περιοχές ακόμη και στα πεδινά ενώ μετά τα χιόνια θα επεκταθούν το Σάββατο το μεσημέρι και μετά σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά 200-300 μέτρα υψόμετρα και πάνω, στην Εύβοια, τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο από 400-500 μ. και πάνω, και το βράδυ θα προχωρήσουν και στην Αττική.

Στην Αττική περιμένουμε το απόγευμα του Σαββάτου πρώτα χιόνια στα ορεινά, σταδιακά στα ημιορεινά και από το βράδυ στα βόρεια και δυτικά προάστια με υψόμετρο από 350μ.-450μ. και πάνω. Στην Αττική περιμένουμε τη νύχτα να ρίξει και κάποιες νιφάδες και στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας αλλά χωρίς σοβαρές περιπτώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ