”Κορυδαλλός- mafia”: Ο ψήστης, το σιδερικό, το πακιστανικό κοτόπουλο και …το συμβούλιο θανάτου

Αποκαλύψεις για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, έφεραν στο φως οι συνομιλίες μεταξύ των μελών.

Την βοήθεια ενός από τους πιο σκληρούς ληστές, που είχε συλληφθεί πρόσφατα και ήταν πολύ συχνά συνεργός του ληστή των σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια ζητούσε ο εγκέφαλος της μαφίας του Κορυδαλλού, προκειμένου να του εκτελέσει ένα συμβόλαιο θανάτου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.

Ο έγκλειστος, ήταν «εξπέρ» στις απαγωγές-αστραπή, βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού επικοινώνησε με τον… Κορυδαλλιώτη, μέσω ενός Βούλγαρου, επίσης εγκλείστου.

Η συνομιλία ήταν η εξής: «Φίλε, έχω ξεμείνει από δάχτυλα και ψήστη (σ.σ.: από εκτελεστή) και θέλω έναν για ένα πακιστανικό κοτόπουλο. Άμα γίνει καλά η δουλειά, θα πάρει 30.000€ κι έχω πολλά κοτόπουλα ακόμα».

Βρέθηκε λοιπόν ο Αλβανός εκτελεστής και λίγες μέρες αργότερα, πήρε οδηγίες… «Όταν θα είσαι έτοιμος θα πρέπει να πας στην Άμφισσα, θα σου πω πού θα βρεις φάκελο με οδηγίες, θα σου έχω και καινούριο σιδερικό, μία στο κεφάλι θα δώσεις στο κοτόπουλο και θα πετάξεις το σιδερικό στη θάλασσα…».

Όλη αυτή η συνομιλία κινητοποίησε την αντιτρομοκρατική, που εντόπισε τον Αλβανό και πριν από δυο-τρεις μέρες, τον έπιασαν στη Χίο. Είχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, βρήκαν στο σπίτι του 23.000€ , 13.000€ πλαστά και μηχανήματα πλαστών χρημάτων.Όπως λένε οι Αρχές, αυτή είναι μόνο μία πτυχή της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης κι αναμένεται να βγουν κι άλλα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, τόσο για το συμβόλαιο θανάτου, όσο και για άλλες «δουλειές» της μαφίας.

Πηγή: OPEN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ