Γερουλάνος: Να στεγαστούν οι άστεγοι στα εγκαταλελειμμένα κτίρια της Αθήνας, αφού επισκευαστούν

  • επικοινωνία

07 Δεκεμβρίου 2019 | Εορτάζουν:
  • Αμβρόσιος
  • Αμβροσία
  • #Γρηγορόπουλος
  • #Τουρκία

  • Γερουλάνος: Να στεγαστούν οι άστεγοι στα εγκαταλελειμμένα κτίρια της Αθήνας, αφού επισκευαστούν

    3:20 πμ, Παρασκευή 15 Φεβ 2019 3:20 πμ, Παρασκευή 15 Φεβ 2019

    Κοινωνία

    Την επισκευή και αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων κτιρίων για στέγαση των αστέγων προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

    Σύμφωνα με τον κ. Γερουλάνο, οι άστεγοι υπολογίζονται σε 9.000 και για την στέγαση τους θέτει «μοναδική προϋπόθεση να συμβουλεύονται τους κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα εργάζονται στις ειδικές υπηρεσίες του δήμου. Θα τους βοηθούν να βρουν δουλειά, να συμπληρώσουν αιτήσεις, να λάβουν επιδόματα, να βρουν γιατρούς και φάρμακα. Έτσι θα προχωρήσουμε και σε επανένταξη αυτών των ανθρώπων σε μία κοινωνία, η οποία στο παρελθόν τους απέβαλε».

    Τις σχετικές δηλώσεις έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Kontra News και τη δημοσιογράφο Σοφία Λιάκου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι «η εγκατάλειψη είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στους πολίτες της Αθήνας. Ότι έχει μείνει μόνος του. Και παλεύει μόνος του. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε».

    Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με όλους τους συνυποψηφίους του «εκτός βεβαίως από τον όποιο υποψήφιο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

    Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, τόνισε ότι είναι «για να κάνουμε επιτέλους την Αθήνα μια πόλη φιλική, ανθρώπινη και λειτουργική για όλους. Μια πόλη που θα διευκολύνει και δενθα δυσκολεύει περαιτέρω τη ζωή μας. Ο δημότης, ο πολίτης, ταλαιπωρείται από το κεντρικό κράτος κάθε μέρα σε πολλούς τομείς. Εμείς έχουμε ένανπολύ συγκεκριμένο στόχο: Ο δμος να μην είναι πια μέρος του προβλήματος, αλλά στο πλευρό των δμοτών. Να λύνει προβλήματα, χι να δημιουργεί επιπλέον. Αυτή είναι και η διαφορά μας με τις άλλες υποψηφιότητες. Ότι μοναδικό μας μέλημα είναι η Αθήνα, δεν είναι ούτε τα ποσοστά που θα πιστωθούν σε κάποιο κόμμα ούτε το να χρησιμοποιήσουμε την Αθήνα ως εφαλτήριο για κάτι άλλο».

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    • ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    • ΑΘΗΝΑ
    • ΚΤΙΡΙΑ
    • ΑΣΤΕΓΟΙ
    • Share
    • Tweet
    • Share
    • Email
    σχολίασε κι εσύ
    σχετικά άρθρα
    • Ποιους θερμαινόμενους χώρους ανοίγει για τους αστέγους ο Δήμος Αθηναίων

      Ποιους θερμαινόμενους χώρους ανοίγει για τους αστέγους ...

    • Πρόεδρος Ιδιοκτητών Διατηρητέων: Απορώ με άλλα 50 κτίρια που δεν έχουν πέσει ακόμα

      Πρόεδρος Ιδιοκτητών Διατηρητέων: Απορώ με άλλα 50 κτίρι...

    • Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας - Εντοπίστηκε ύποπτος σάκος - ΤΩΡΑ

      Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας - Εντοπίστηκε ύποπτος ...

    • Κρυφές ''βόμβες'' στο κέντρο της Αθήνας - Πάνω από 1.400 εγκαταλελειμμένα κτίρια

      Κρυφές ''βόμβες'' στο κέντρο της Αθήνας - Πάνω από 1.40...

    • Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Ζεσταίνουν τα τρακτέρ για κάθοδο στην Αθήνα

      Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Ζεσταίνουν τα τρ...

    • Με το βλέμμα στην Αθήνα οι αγρότες - Προειδοποιούν για νέες κινητοποιήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

      Με το βλέμμα στην Αθήνα οι αγρότες - Προειδοποιούν για ...

    • Σε κατάσταση σοκ η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που καταπλακώθηκε από το σπίτι που κατέρρευσε - ΒΙΝΤΕΟ

      Σε κατάσταση σοκ η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που κατα...

    • "Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ο μόνος που με είδε ως παιδί και δεν ήθελε να με..."  - ΦΩΤΟ

      "Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ο μόνος που με είδε ως παιδί...

    • Αγρότες απέκλεισαν την Αθηνών - Πατρών στο ύψος του Αιγίου

      Αγρότες απέκλεισαν την Αθηνών - Πατρών στο ύψος του Αιγ...

×
  • το blog μου
  • πολιτική
  • οικονομία
  • διεθνή
  • κοινωνία
  • αθλητισμός
  • lifestyle
  • media
  • στήλες
  • ξεχωρίζουν
  • εκπομπές
  • Όροι Χρήσης
  • Επιστροφή στην κορυφή ▲
© 2019 enikos.gr
↑