Στο στόχαστρο της “Μαφίας του Κορυδαλλού” ο Δημήτρης Τσοβόλας

Η “Μαφία του Κορυδαλλού”, η εγκληματική οργάνωση που σχεδίαζε μέσα από τις φυλακές δολοφονίες, συμβόλαια θανάτου, εκβιασμούς ακόμα και αποδράσεις εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία έπειτα από έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας είχε μπει στο στόχαστρο της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο «αρχηγός» της εγκληματικής ομάδας που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εκβίαζε τον γνωστό δικηγόρο για δήθεν χρέος του ύψους 7.000 ευρώ και για αυτό έστειλε τρία μέλη της εγκληματικής του οργάνωσης να του τα ζητήσουν στις 7 Φεβρουαρίου.

Όταν κατανόησαν ότι δεν είχε στην κατοχή του τόσα χρήματα, του είπαν ότι «συμβιβάζονται» με 3.000 ευρώ ενώ φεύγοντας του πήραν εκβιαστικά 500 ευρώ, λέγοντάς του ότι θα περάσουν την επομένη να πάρουν τα υπόλοιπα 2.500 ευρώ.

Τα ανωτέρω έγιναν όμως αντιληπτά από τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τεχνικά και φυσικά τα μέλη του κυκλώματος και έτσι όταν πήγαν την επόμενη ημέρα και βγήκαν από το γραφείου του γνωστού δικηγόρου τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί η υπόθεση σε Ανακριτή.

Πηγή πληροφοριών: Εφημερίδα των Συντακτών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ