Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

“Η οικογένεια έχει καταλήξει στο ό,τι πράγματι έγιναν σε βάρος του Βαγγέλη άσχημα πράγματα. Ο Βαγγέλης δεν πέρασε όμορφα στη Γαλακτοκομική Σχολή”, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη Δημήτρης Μπούκας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Σήμερα θα κληθεί από το αρμόδιο Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων ποιοι είναι αυτοί που έπραξαν σε βάρος του Βαγγέλη αυτά τα οποία φαίνονται και από το κατηγορητήριο να έχουν συμβεί και με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον περιμένουμε την εξέλιξη της κύριας ανάκρισης η οποία είναι στο στάδιο της έρευνας”, ανέφερε ο κ. Μπούκας.

“Η οικογένεια Γιακουμάκη διαχειρίζεται το θέμα με υπερβολική λεπτότητα. Δεν αναφέρθηκαν ποτέ στο όνομα οποιουδήποτε, δεν διέρρευσαν ποτέ ονόματα. Όταν τα ονόματα δεν είναι γνωστά πώς είναι δυνατόν να έπεσαν θύματα bullying; Και βασικά όταν μία οικογένεια αντιμετωπίζει το θέμα με τέτοια αξιοπρέπεια που περισσότερο δεν γίνεται”, σημείωσε ο δικηγόρος του αδικοχαμένου σπουδαστή και πρόσθεσε:

“Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε είναι για δολοφονία. Όταν κάποιος αφαιρεί μόνος του τη ζωή του δεν υπάρχει αδίκημα εκτός και εάν παροτρύνεται από κάποιον. Εδώ, στην προκειμένη περίπτωση, η δίωξη είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων. Εκείνο το οποίο η οικογένεια αναμένει είναι να οδηγηθεί η ανάκριση σε κάποιο τελικό συμπέρασμα ποιος είναι εκείνος που έκανε αυτό που η οικογένεια πιστεύει ότι συνέβη από χέρι τρίτου ή τρίτων”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ