Η ώρα της αλήθειας για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Πότε θα καθίσουν στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι εννέα κατηγορούμενοι από την Κρήτη θα βρεθούν την Παρασκευή στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων.

Όλοι κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και θα κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο για τα δεκάδες περιστατικά bullying, στο οποίο φέρεται ότι είχαν υποβάλει τον άτυχο φοιτητή.

Οι γονείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να μεταβούν στα Ιωάννινα προκειμένου να παραστούν στη δίκη. Χθες, ήταν η θλιβερή επέτειος των τεσσάρων ετών από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Επί 37 ημέρες, οι γονείς του πάσχιζαν να βρουν το παιδί τους, ελπίζοντας ότι είναι ζωντανό. Ωστόσο, την Κυριακή 15 Μαρτίου έμελλε να σβήσει κάθε ελπίδα από την είδηση ότι το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε τυχαία από ένα ζευγάρι σε χωράφι, σε κοντινή απόσταση από τη Γαλακτομική Σχολή και τη λίμνη Παμβώτιδα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ