Νέο ξέσπασμα κατά των γιατρών του Νοσοκομείου Λαμίας από τους γονείς των παιδιών που “χάθηκαν” – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεσπούν στον ANT1 οι γονείς του 9χρονου Δημήτρη και της 13χρονης Ιωάννας για τα όσα δήλωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας για τα δύο τραγικά περιστατικά και τις ευθύνες των γιατρών.

«Είναι αστείο επιχείρημα, είναι γελοίο. Αν δεν ήθελαν να το ακτινοβολήσουν ας του έκαναν υπερηχογράφημα στις 6 το πρωί, όπως κάνουν και στις εγκύους. Θα ‘έβρισκαν ότι το παιδί έχει υγρό στην κοιλιά και θα αποφάσιζαν που θα χειρουργηθεί», λέει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 14χρονης Ιωάννας», δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο πατέρας της άτυχης Ιωάννας, κ. Κουτσοπάνος.

«Αυτοί λένε στη συνέντευξη Τύπου ότι βρήκαν τι έχει το παιδί και το είπαν τηλεφωνικά στον παιδοχειρουργό στην Λάρισα και αυτός έκανε άλλα. Αυτά δεν τα πιστεύει ούτε παιδί προσχολικής ηλικίας», προσθέτει.

Ο κ. Κουτσοπάνος , ωστόσο, επιρρίπτει ευθύνες και στο Νοσοκομείο της Λάρισας καθώς όπως είπε «άνοιξαν το παιδί και του έβγαλαν την σκωληκοειδίτιδα και πέθανε από διάχυτη περιτονίτιδα. Ήρθε παιδίατρος κάποιες ώρες πριν πεθάνει το παιδί, όταν άρχισε να βγάζει κοκκινίλες και να ασπρίζουν τα νύχια του από το σηπτικό σοκ, όπως αποδείχθηκε, και είπε ότι δεν έχει τίποτα το παιδί, πάει μία χαρά, να του κόψουμε την αντιβίωση. Θέλω να βρεθούν οι γιατροί οι οποίοι δολοφόνησαν το παιδί μου».

Οργισμένη είναι και η απάντηση των γονέων του 9χρονου Δημήτρη για το μπαλάκι των ευθυνών που πέταξε το Νοσοκομείο Λαμίας στο Παίδων. «Ντρεπόμαστε για την κατάντια αυτής της χώρας, καμία ανθρώπινη ευαισθησία. Είναι μέγιστη υποκρισία να φεύγει από το νοσοκομείο ένα παιδί με πολυοργανική ανεπάρκεια και μολυσμένα όλα του τα όργανα και να ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στους γιατρούς που το παρέλαβαν στην Αθήνα, τέσσερις ώρες πριν πάθει ανακοπή», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ