Διοργανωτής συλλαλητηρίου στον Realfm 97,8: Δεν έπρεπε να ρίχνουν χημικά – Ο ελληνικός λαός απαιτεί κι άλλες κινητοποιήσεις

“Καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό που παρά τις προβοκάτσιες, τις απειλές, το ξύλο κατέβηκε άλλη μία φορά χωρίς να φοβηθεί γιατί θέλει να διατρανώσει την αντίρρηση του στην ελληνική κυβέρνηση”, είπε μεταξύ άλλων ο Mιχάλης Πατσίκας, ένας από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και συντονιστής επιτροπής αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

“Παρά τα επεισόδια δεν διαλύθηκε η συγκέντρωση, τρεις ώρες ο κόσμος έμενε με τα χημικά εκεί. Είναι απίστευτο το σθένος που δείχνει και η αντίσταση που κάνει ο ελληνικός λαός”, σημείωσε ο κ. Πατσίκας και πρόσθεσε:

“Δεν έπρεπε να ρίχνουν χημικά. Εμείς από τα μικρόφωνα καλούσαμε τον κόσμο να απομακρυνθεί από αυτές τις ομάδες για να μπορέσει και η Αστυνομία να δει εάν είναι πράκτορες ή είναι αγανακτισμένοι πολίτες. Με τα μάτια μας είδαμε στην οδό Γεωργίου με Σταδίου να περνάνε κάτι παιδάκια 15 –20 ετών με πέτρες στα χέρια, οργανωμένα. Πώς τους είδαμε εμείς και η ασφάλεια η ελληνική δεν τους είδε; Κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλεία του ή κάποιος παίρνει εντολές από την πολιτική ηγεσία να κάνει αυτά τα πράγματα… Είναι τρομοκρατημένη αυτή η κυβέρνηση με τον κόσμο που αντιστέκεται. Ο κόσμος κατέβηκε από όλη τη βόρεια Ελλάδα, από την Κρήτη, από τα νησιά, από παντού. Αυτή τη στιγμή βάλλεται η Δημοκρατία από παντού”.

Στο ερώτημα εάν προγραμματίζονται και άλλες κινητοποιήσεις ο κ. Πατσίκας απάντησε ότι “από σήμερα και μετά θα πρέπει να μπούμε σε έναν σχεδιασμό γιατί από ότι μαθαίνουμε μέχρι την Παρασκευή σχεδιάζουν να ψηφίσουν. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό το πράγμα και απαιτεί και άλλες κινητοποιήσεις”

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ